Mogelijkheden

U als geen ander weet wat u en uw medewerkers al als kennis in huis hebben.
Veelal zal u als u een cursus wilt volgen een keuze moeten maken uit standaard door alle opleiders aangeboden cursussen.
 
Oké-opleidingen wil graag maatwerk leveren.
Niet door volledig nieuwe cursussen voor u te ontwikkelen, maar door samen met u een keuze te maken uit de uitgebreide lesstof waarover wij beschikken.
Omdat u in bijna alle gevallen rechstreeks communiceerd met de docent die de cursus geeft, is het maken van afspraken over welke onderdelen van de cursus extra uitgediept moeten worden snel en duidelijk uit te voeren.
 
Al onze aangeboden cursussen kunnen als maatwerk cursus gegeven worden.
UIteraard moeten wij ons bij VCA cursussen richten op de eindtermen van het college van deskundigen, moeten wij bij levensreddend handelen ons houden aan de door de nederlandse reanimatie raad voorgeschreven richtlijnen en bij veilig werken aan de weg ons houden aan de richtlijnen van CROW 96a en96b.
 
Indien u eigen ideeën heeft over een aparte cursus die gericht is op uw eigen bedrijfsproces, dan kunnen wij u hierin ondersteunen om er een bedrijftraining van te maken. Of u dan zelf de instructie uitvoerd of dat wi die verzorgen zullen we dan onderling overleggen, beide mogelijkheden zijn mogelijk.
 
Heftruck en reachtruck opleidingen zijn bij ons eigenlijk altijd maatwerk, aangezien er zoveel verschillende werkomstandigheden zijn waarin gewerkt wordt dat wij ons altijd op uw bedrijfsproces en uw verkeersregels richten.
 
Ook de cursussen situationeel leiding geven, functioneringsgesprekken, klantvriendelijkheids training en communicatieve vaardigheden vor chauffeurs en/of monteurs, worden altijd met u op maat gebracht richting uw bedrijfs wensen.