EHBO

Algemene informatie

 

Bijscholingen Algemeen

 

Houd uw EHBO-diploma op efficiënte wijze geldig

 

Slechts één cursusdag per jaar en uw diploma is weer helemaal up-to-date. Dat is efficiënt en wel zo gemakkelijk. Natuurlijk gaat het niet alleen maar om de geldigheid van een diploma. Voorop staat dat u adequaat kunt blijven handelen in uiteenlopende situaties, van een simpele schaafwond tot een ernstig ongeval. En dat staat dan ook centraal in de bijscholingen van Oké-Opleidingen. Tijdens zo’n dag komen alle vaardigheidscategorieën aan de orde. Theorie en praktijkoefeningen wisselen elkaar op plezierige wijze af. En natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen. Niet alleen wordt uw kennis zo effectief opgefrist, u keert ook met een voldaan gevoel huiswaarts na een aangename dag. Want Oké-opleidingen staat voor hoge kwaliteit en een prettige sfeer.

Een ander voordeel is dat de cursusdagen plaatsvinden gedurende het gehele jaar en op verschillende locaties verspreid over het land. Dat maakt het laagdrempeliger een dag in te plannen.  

 

Oké-opleidingen is er voor alle doelgroepen: voor wie uit eigen initiatief EHBO volgt en voor wie dat doet uit hoofde van zijn/haar beroep. Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor complementair zorgverleners. Veel van hen hebben de weg naar Oké-Opleidingen al weten te vinden en zijn zo verzekerd van een erkend diploma.